VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Onderhoud en reparaties

Klantenservice

Onderhoud en reparaties

Onze uitgebreide zorg voor uw gekochte scooter stopt bij ons niet na de verkoop. Service, garantie maar ook het uitvoeren van professioneel onderhoud aan uw scooter is bij Scooterwinkel.nl in goede handen.In onze moderne werkplaats beschikken onze scootermonteurs over de juiste apparatuur om uw scooter snel, voordelig te voorzien van een onderhoudsbeurt of reparatie. Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres.

De beste scooters verdienen de beste service

Scooterwinkel.nl is dealer van alle bekende topmerken, zoals: Piaggio, Vespa, Kymco, Sym, Aprilia, Gilera, Peugeot, Tomos en Derbi schakelbrommers. Om officieel dealer te zijn en blijven van de bovenstaande topmerken moeten de medewerkers van Scooterwinkel.nl regelmatig een cursus ondergaan. Op deze wijze blijven wij altijd op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. Bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt of reparatie vertellen wij u vooraf wat de kosten bedragen. Dit voorkomt onduidelijkheden achteraf. Na het uitvoeren van de reparatie kunt u weer veilig de weg op.

Vervangend vervoer

Indien uw scooter een servicebeurt nodig heeft, dan krijgt u bij Scooterwinkel.nl de mogelijkheid om gebruik te maken van een vervangende scooter. Zo blijft u altijd lekker mobiel. De kosten voor een vervangende scooter bedragen € 10,00 per dag. Neem contact met ons op voor het maken van een werkplaats afspraak.

Vragen of hulp nodig?

Wij zijn maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 085-0656178. U kunt uw vragen natuurlijk ook per mail stellen: info@scooterwinkel.nl. Wij proberen uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden .Onze openingstijden kunt u hier bekijken.