VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Retourneren

Klantenservice

Retourneren

Scooter accessoires retourneren

Heb je scooter accessoires besteld in de webshop van Scotoerwinkel.nl, en ben je onverhoopt toch niet tevreden over je aankoop? Dan is het mogelijk je bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Neem in dit geval contact op met de klantenservice van Scooterwinkel.nl of via telefoonnummer 085-0653150. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Retourneren van een ongebruikt product

Heb je een scooter bij Scooterwinkel.nl besteld, maar is de scooter bij levering onverhoopt toch niet wat je ervan had verwacht. Indien de scooter nog niet is gebruikt en tenaamgesteld is het mogelijk de bestelling te retourneren. Heb je ervoor gekozen de scooter thuis te laten leveren, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Scooter accessoires en onderdelen, met uitzondering van elektronica onderdelen, kunnen worden geretourneerd mits ze ongebruikt, onbeschadigd en los besteld zijn. De retourkosten zijn in dit geval voor eigen rekening.

Retourneren van een gebruikt product

Wil je een scooter retourneren die al is gebruikt en/of tenaamgesteld? Dan is het niet mogelijk om het volledige bedrag te crediteren. Aangezien de scooter al tenaam is gesteld kan Scooterwinkel.nl de scooter niet meer als nieuwe scooter verkopen. Neem contact op met de klantenservice van Scooterwinkel.nl om een afspraak te maken. Na inspectie doen we een bod voor de gebruikte scooter. Je kunt dan zelf bepalen of je de scooter voor dat bod wilt retourneren.

Vragen of hulp nodig?

Wij zijn maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 085-0656178. U kunt uw vragen natuurlijk ook per mail stellen: info@scooterwinkel.nl. Wij proberen uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Onze openingstijden kunt u hier bekijken.