VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Over ons

Een prachtige showroom van 750m2 gevuld met pure passie voor scooters. Scooterwinkel.nl is de online scooter speciaalzaak van Nederland. Al bijna 10 jaar zijn wij onderscheidend door alleen de beste scooters geselecteerd op kwaliteit, exclusiviteit, sportiviteit, comfort en design uit onze eigen voorraad te leveren.

Door onze grote voorraad merk scooters kunnen wij u snel en adequaat helpen. Scooterwinkel.nl is de officiële dealer van alleen de top merken zoals Vespa scooters, Piaggio scooters, Aprilia scooters, Kymco scooters , Sym scooters , Peugeot scooters, Derbi schakelbrommers en Tomos bromfietsen. Wij zijn gevestigd in Naaldwijk (Westland), vlakbij de grote steden Rotterdam, Den Haag en Delft

Zo moet de klantenservice subliem zijn van officiële merkdealers, zowel voor, tijdens als tot ver na de aankoop van een scooter. Elke dag werken wij met veel plezier en passie aan scooters. Niet alleen de verkoop, maar vooral ook de nazorg is voor ons van groot belang. In Zuid-Holand verzorgen wij ook reparaties op locatie. Mocht u pech krijgen in bijv. Vlaardingen, Maassluis of Wateringen dan komen wij langs om uw scooter te reparen. Kortom; bij Scooterwinkel.nl bent u aan het juiste adres voor aankoop, advies en onderhoud van uw scooter. Alles tegen eerlijk advies en vriendelijke prijzen.