VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Terug naar overzicht

Yamaha

Yamaha scooters zijn al jaren populair. Zowel bij de jongere rijders als bij de oudere kopers. U kent wellicht de Aerox en de Neo. Daarnaast zijn er nog een paar andere modellen beschikbaar. We zorgen er daarmee voor dat u een prachtige Yamaha scooter kunt kopen, waarmee u kiest voor dynamiek, betrouwbaarheid en een mooi design.

Het merk staat bekend om de zeer goede kwaliteit van de onderdelen. Dat komt tot uiting in een hoge snelheid, gecombineerd met een goede betrouwbaarheid. Yamaha kennen we natuurlijk ook van de motoren, waardoor de stap naar scooters snel gemaakt was. U kunt rekenen op een lange garantie op de modellen, omdat we volledig in kunnen staan voor de kwaliteit daarvan.

  1. Yamaha Neo's
    Yamaha Neo's
    Waardering:
    100%
    € 2.898,-

Yamaha scooters: Aerox, Neo en meer

Zodra het gaat over Yamaha scooters mogen de Aerox en de Neo natuurlijk niet ontbreken. Met name de Yamaha Aerox is ontzettend populair. De scooter spreekt veel mensen aan, vooral vanwege het snelle uiterlijk. De scooter laat in het design de pure dynamiek al zien. Bovendien stelt het model daarna niet teleur, waardoor het een zeer prettige scooter is. Met een goede motor en een uitstekend frame, waardoor de krachten goed verdeeld worden. Het is een van de snelste scooters op de weg, waarmee het eenvoudig indruk maken is.

Dat geldt ondertussen ook voor de Yamaha Neo. Die scooter is net wat minder bekend en populair, maar daarom niet minder goed geschikt. Het is een scooter met een mooie retro-look, zoals we dat lang niet gezien hebben van dit merk. Geniet u van de look en feel van een aantal jaren geleden? Dan is deze Yamaha een uitstekende keuze. De scooters zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd. U krijgt veel scooter voor een scherpe prijs, waardoor u met iedere willekeurige Yamaha een goede investering doet.

Benieuwd naar de andere modellen die beschikbaar zijn? Bij Scooterwinkel kunnen we daarnaast ook de Yamaha TZR leveren als een waar sportmodel en de Yamaha Jog die iets minder bekendheid geniet. Onze specialisten kunnen u daar meer over vertellen, zodat u ook daarmee een uitstekende keuze kunt maken.

Yamaha scooter kopen

Een Yamaha scooter kopen? Of daar op dit moment nog niet het geld voor, maar er wel zo snel mogelijk op rijden? U kunt de Yamaha scooter ook leasen. Dat betekent dat u die nog niet meteen hoeft af te rekenen, maar dat u er al wel meteen op weg kunt rijden.

En is er een keer wat aan de hand met de Yamaha scooter of wilt u het onderhoud uit handen geven? Daar zijn we u graag mee van dienst. Wij zorgen er met onze eigen monteurs voor dat de scooter zich in een uitstekende conditie bevindt. Dat komt de levensduur en kwaliteit sterk ten goede. U heeft zo lang mogelijk plezier van de mooie Yamaha scooter van uw keuze. Zowel de Aerox, de Neo of een van de andere beschikbare modellen.