VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Terug naar overzicht

Vespa

De Vespa is wellicht de meest stijlvolle scooter binnen het gamma. Het merk kent een rijke geschiedenis en is traditioneel Italiaans. Zowel in Italië, in Nederland als over heel de wereld zijn de scooters een populaire keuze.

Het merk bouwt sinds 1946 aan betrouwbare scooters met een prettig comfort en inmiddels ook een laag verbruik. De Vespa is zowel een mooie als een degelijke keuze, beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen.

 1. Vespa sprint Groen Euro 4
  Vespa sprint Groen Euro 4
  € 3.739,-
 2. Vespa Sprint Oranje Euro 4
  Vespa Sprint Oranje Euro 4
  € 3.739,-
 3. Vespa Primavera Rood Euro 4
  Vespa Primavera Rood Euro 4
  € 3.639,-
 4. Vespa Primavera Lichtblauw Euro 4
  Vespa Primavera Lichtblauw Euro 4
  € 3.639,-
 5. Vespa Primavera Zalmroze Euro 4
  Vespa Primavera Zalmroze Euro 4
  € 3.639,-
 6. Vespa Primavera Zwart Euro 4
  Vespa Primavera Zwart Euro 4
  € 3.639,-
 7. Vespa Primavera Touring Bruin Euro 4
  Vespa Primavera Touring Bruin Euro 4
  € 3.689,-
 8. Vespa Primavera Touring Rood Euro 4
  Vespa Primavera Touring Rood Euro 4
  € 3.689,-
 9. Vespa sprint Rood Euro 4
  Vespa sprint Rood Euro 4
  € 3.425,-
 10. Vespa Sprint Sport
  Vespa Sprint Sport
  € 3.634,-
 11. Vespa Primavera Touring
  Vespa Primavera Touring
  € 3.299,-

Alle Vespa modellen

Een Vespa scooter is beschikbaar in drie bekende uitvoeringen. Het gaat dan om de:

 • Vespa Primavera

 • Vespa Sprint

 • Vespa LX en Vespa S

We zijn dé specialist in deze verschillende scooters van dit populaire merk. Bovendien heeft u de keuze uit de verschillende motorscooters met meer vermogen. Bekijk daarnaast ook het complete assortiment met nieuwe scooters. Gewoon om wat inspiratie op te doen of om een mooie andere scooter uit te zoeken.

De beste Vespa prijs

U betaalt bij ons altijd de beste Vespa prijs. We houden de kosten laag en zorgen er met de hoge mate van betrouwbaarheid voor dat zowel de nieuwe als gebruikte scooters een goede keuze vormen. Goed van kwaliteit, heerlijk comfortabel en met een laag verbruik.

Uiteraard voldoen de Vespa scooters netjes aan de strenge milieunormen van dit moment. Voor de Vespa prijs koopt u wat dat betreft een zeer complete scooter, waar u jaren veel plezier van heeft. We vertellen u graag meer over de verschillende modellen, zowel beschikbaar voor koop als voor lease. Een Vespa leasen om daarmee de kosten in eerste instantie te drukken? We voorkomen daarmee dat u de aanschafwaarde op voorhand beschikbaar dient te hebben.

Vervolgens kunt u bij ons rekenen op persoonlijke aflevering van alle scooters of bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Kom uw Vespa bekijken in Naaldwijk of bestel online vanuit de rest van Nederland. Wij zorgen er graag voor dat u een goede keuze kunt maken. En vandaag besteld betekent morgen al rijden, want we hebben de alle Vespa modellen natuurlijk netjes voor u op voorraad.

Vespa scooter kopen of leasen

Een keuze gemaakt uit de Vespa modellen en die bestellen? U kunt bij ons rekenen op een scherpe prijs, net als uitstekende service. We bieden een ophaalservice voor iedereen met een scooter, ook van de andere merken die er beschikbaar zijn. Dat betekent eenvoudig opgehaald bij pech of een lekke band. En dankzij het vervangend vervoer zit u niet zonder scooter, zodat u meteen weer door kunt.

Een Vespa scooter kopen? Eenvoudig online voor de beste prijs of gewoon vanuit de showroom. We zijn uw specialist in verkoop en lease, net als voor het onderhoud en eventuele reparaties. Neem contact op voor meer informatie, dan vertellen we u daar graag meer over.