VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Terug naar overzicht

Tomos

De Tomos is de absolute klassieker tussen de 25km snorscooters en snorfietsen. Het model is al decennialang populair en is synoniem komen te staan voor iedere snorfiets die er op lijkt. En tot op de dag van vandaag staan de Tomos brommers en snorfietsen bekend om hun zeer goede kwaliteit. Dat geldt uiteraard voor de Tomos Quadro, maar ook voor de minder bekende modellen die er beschikbaar zijn.

Tomos slaagt er met de brommers in om 25km-modellen te maken die dankzij hun lage gewicht snel optrekken. Een beperkt vermogen zorgt toch voor voldoende kracht, zodat u daarmee bijvoorbeeld in de stad een heerlijke brommer tot uw beschikking heeft. Het motorblok zit bovendien slim in elkaar. Dat schakelt even terug als u meer kracht nodig heeft, waardoor u nooit zonder vermogen komt te zitten.

Daarnaast kunt u met de Tomos brommers en snorfietsen rekenen op een bijzonder prettige rijprestatie. De modellen zorgen voor een goede wegligging, dankzij de grote wielen. U heeft veel contact met het asfalt en het zadel is netjes geveerd. Verder zit er vering in het achterwiel en zorgen de lage steps en treeplank ervoor dat de opstap altijd gemakkelijk is. Allerlei voordelen van de Tomos, die het merk al decennialang een populaire keuze maakt.

 1. Tomos Quadro EX 25
  Tomos Quadro EX 25
  € 1.928,-
 2. Tomos Roadie 25
  Tomos Roadie 25
  € 1.978,-
 3. Tomos Standaard 25
  Tomos Standaard 25
  € 1.628,-
 4. Tomos Standaard XL
  Tomos Standaard XL
  € 1.728,-

Tomos brommer of snorfiets

Uiteraard kunt u bij Scooterwinkel de Tomos Quadro kopen, of leasen. Dat betekent dat u er al wel meteen op rijden, terwijl het nog niet nodig is om het model helemaal af te rekenen. We zorgen er daarmee voor dat u zelf kunt bepalen hoe u de brommer of snorfiets wilt financieren. En op zoek naar de andere modellen die er beschikbaar zijn? Het gaat dan bijvoorbeeld om de Tomos Standard, de Tomos Flexer en de Tomos Luxe. Die laatste is voorzien van een handige mand, waardoor u bijvoorbeeld de boodschappen mee kunt nemen.

Wat dat betreft kunt u met de Tomos snorfietsen en brommers alle kanten op. Bekijk de verschillende modellen online of kom naar onze showroom. We kunnen u daar persoonlijk advies geven over de verschillende modellen en u helpen een goede keuze te maken. De 2-traps automaten van de modellen zorgen voor een degelijke snorfiets ie zelf schakelt, zodat werkelijk iedereen daar meteen op weg kan rijden.

Tomos kopen

Een Tomos bromfiets kopen, of leasen? We zorgen er daarmee voor dat u die meteen af kunt rekenen of er in ieder geval meteen op weg kunt rijden. Wij zorgen ervoor dat u de financiering in orde kunt laten maken, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

En is er een keer wat aan de hand met de Tomos snorfiets of bromfiets? Het zijn betrouwbare modellen, maar zo nu en dan hebben ze net als de andere merken onderhoud nodig. Wij zorgen daarvoor met onze eigen monteurs. Dat betekent dat u daar zelf geen omkijken naar heeft en u kunt vertrouwen op onze professionaliteit. Op die manier zijn we de specialist in Tomos brommers en snorfietsen.