VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Terug naar overzicht

Piaggio scooters

Piaggio is een van de meest bekende en meest betrouwbare scootermerken. U kiest hiermee voor de combinatie van modern design, comfortabele functionaliteit en maximale betrouwbaarheid. Met een laag verbruik natuurlijk, dankzij de strenge emissienormen waar alle nieuwe scooters aan voldoen. Bekijk de verschillende Piaggio scooters, zoals de Zip en de andere beschikbare modellen. U kunt meteen online uw Piaggio kopen of gewoon eens langskomen, zodat u die zelf kunt komen bekijken. En heeft u daar een helm of andere accessoires bij nodig? Wij zijn dé speciaalzaak op het gebied van Piaggio.
 1. Piaggio Liberty i-Get Blauw Euro 4
  Piaggio Liberty i-Get Blauw Euro 4
  € 2.399,-
 2. Piaggio Liberty Sport Mat Grijs Euro 4
  Piaggio Liberty Sport Mat Grijs Euro 4
  € 2.619,-
 3. Piaggio Liberty i-Get Wit Euro 4
  Piaggio Liberty i-Get Wit Euro 4
  € 2.399,-

Piaggio scooter

Een Piaggio scooter is een praktische en betrouwbare keuze. U kunt rekenen op scherpe prijzen voor goede scooters, die hun sporen verdiend hebben. Het gaat dan natuurlijk om de Piaggio Zip, net als om een aantal andere modellen in 25km- en 45km-uitvoeringen.

Zip scooter en andere modellen

Benieuwd naar de Piaggio scooters die er beschikbaar zijn? We zetten de meest populaire modellen voor u op een rij: Piaggio Zip, Piaggio Fly, Piaggio Liberty.

Daarnaast kunt u de Piaggio MP3 kopen. Het is een driewieler, dankzij het dubbele voorwiel voor meer comfort en controle. Bekijk de verschillende modellen of doe daarnaast inspiratie op met de andere nieuwe scooters. Op zoek naar meer vermogen in een scooter? Bekijk dan onze motorscooters.

Piaggio kopen of leasen

U kunt meteen online eenP iaggio scooter kopen of leasen, net als bij ons in de showroom. We zijn in Naaldwijk dé specialist voor de verschillende scootermerken. Bovendien bieden we een ruime keuze aan helmen, sloten en overige accessoires om het pakket compleet te maken. Kom naar onze showroom om de scooters en bromfietsen te bekijken of bestel vanuit de rest van Nederland eenvoudig online. De persoonlijke aflevering van de scooter is altijd gratis, waardoor u de scooter online kunt kopen.

Bovendien zijn we u graag van dienst met het onderhoud van een Piaggio scooter of een van de andere merken. Uiteraard inclusief vervangend vervoer, waardoor u kunt rekenen op uitstekende service. Vragen over de Piaggio Zip scooter of een van de andere modellen? Meer weten over onze andere merken en de accessoires? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom, dan vertellen we u er graag meer over.