VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Terug naar overzicht

Peugeot

Peugeot staat bekend om de uitstekende scooters. Prettige snorscooters die zich gemakkelijk laten besturen en fijne andere scooters met voldoende vermogen. Het merk zorgt voor een breed assortiment met diverse populaire modellen. 

Op zoek naar een 50cc scooter van Peugeot of liever met een snorscooter rijden? Dat betekent dat u geen helm op hoeft, terwijl u met het andere modellen net wat meer vermogen tot uw beschikking heeft. Goed geschikt voor langere ritten, terwijl de Sym snorscooter de ideale keuze is voor binnen de stad.

Specifiek op zoek naar de Peugeot scooter Vivacity of een van de andere modellen? We zorgen bij Scooterwinkel voor het complete assortiment. Uiteraard te koop, maar ook beschikbaar voor lease. Dat betekent dat u er gebruik van kunt maken op de wijze die u wenst. Desgewenst aan de hand van persoonlijk advies, op basis van uw voorkeuren en budget.

 1. Peugeot Kisbee Black Edition
  Peugeot Kisbee Black Edition
  € 1.798,-
 2. Peugeot Tweet Evo
  Peugeot Tweet Evo
  € 2.158,-
 3. Peugeot Tweet Evo PRO
  Peugeot Tweet Evo PRO
  € 2.198,-
 4. Peugeot Django Evasion
  Peugeot Django Evasion
  € 2.998,-
 5. Peugeot Django Heritage
  Peugeot Django Heritage
  € 2.798,-
 6. Peugeot Django Sport
  Peugeot Django Sport
  € 2.998,-
 7. Peugeot Django Sport S
  Peugeot Django Sport S
  € 3.098,-
 8. Peugeot Django Sweet Collection
  Peugeot Django Sweet Collection
  € 2.998,-
 9. Peugeot Speedfight 4 Basic
  Peugeot Speedfight 4 Basic
  € 2.299,-
 10. Peugeot Speedfight 4
  Peugeot Speedfight 4
  € 2.499,-
 11. zijaanzicht Peugeot Kisbee brown
  Peugeot Kisbee Zwart Euro 4
  € 1.698,-

Peugeot: Scooter en snorscooter

Benieuwd naar de verschillende Peugeot scooters en snorscooters die populair zijn bij het grote publiek? We noemden al even de Peugeot Vivacity. Daarnaast zijn er nog een aantal andere modellen beschikbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om de Peugeot Citystar met meer vermogen, net als de Peugeot Django of de Peugeot Kisbee. Verder is er de snellere Peugeot Speedfight en kunt u kiezen voor de Peugeot Tweet. We vertellen u graag meer over de verschillende modellen, zodat u daar een heerlijke scooter aan heeft.

De verschillende Peugeot scooters zijn veelal als 25km of 45km uitvoering beschikbaar. Met 50cc voor wat meer vermogen of zonder helm zodat u er in de stad zo op kunt stappen. In de beide gevallen maakt u met de scooters van Peugeot een heerlijk comfortabele keuze.En liever niet meteen kopen, maar er wel op wegrijden? Dan kunt u een Peugeot scooter leasen. We geven graag persoonlijk advies over de mogelijkheden en bieden bijvoorbeeld de kans om een proefrit op de scooter te komen maken.

Peugeot scooter kopen

Een Peugeot scooter kopen of leasen? We maken het u graag eenvoudig. U bepaalt zelf de wijze waarop u de scooter financiert. Wij zorgen ervoor dat u er in ieder geval meteen op weg kunt rijden. Eerst voor een proefrit om de scooter beter te leren kennen en daarna omdat het model van u is.

We werken met eigen monteurs, waardoor we u bovendien goed van dienst kunnen zijn met het onderhoud van een Peugeot scooter. We kennen de Vivacity en de andere modellen, waardoor we die in topconditie kunnen houden. Is er een keer wat aan de hand of vindt u het periodiek onderhoud belangrijk? Wij nemen dat graag voor u uit handen.

U kunt een mooie Peugeot scooter kopen of leasen, wij zorgen voor een breed assortiment. Keuze uit alle modellen, inclusief advies van een specialist die u desgewenst helpt een goede keuze te maken.