VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Terug naar overzicht

Gilera

De Gilera Runner is de meest bekende en populaire scooter van het merk. Het is een scooter die een brede doelgroep aanspreekt. Enerzijds vanwege het sportieve karakter, anderzijds vanwege de enorme betrouwbaarheid sinds 1900. Inderdaad, het merk maakt al meer dan 100 jaar scooters en is daarmee een zeer betrouwbare naam binnen de markt.

Gilera is een Italiaans merk, dan eerder naast de Runner ook de Typhoon maakte. Dat was tevens een snel en dynamisch model, waarbij vooral de rijeigenschappen ervoor zorgden dat veel mensen er graag gebruik van maakten. Ondertussen kunt u met deze scooters rekenen op het gebruik van uitstekende materialen, die bijvoorbeeld de levensduur ten goede komen.

Een Gilera Runner kopen of benieuwd naar waarom die modellen zo populair zijn? Dit heeft vooral te maken met het feit dat ze gebouwd worden om veel harder te kunnen rijden. In Italië kunnen de scooters soms met gemak 70 kilometer per uur halen. Hier worden ze begrensd op 45km of zelfs 25km per uur. Dat betekent dat de scooters lang niet op een maximum presteren, waardoor er niet of nauwelijks sprake is van slijtage. Uiteraard zijn er ondertussen ook gebruikers die de maximale snelheid van de modellen wel benutten, ook al is dat niet toegestaan.

  1. Gilera Runner
    Gilera Runner
    € 3.049,-

Gilera scooter: de Runner

Zegt u Gilera dan zegt u eigenlijk ook de Gilera Runner. De Runner is een stoere en snelle scooter, met een sportieve verschijning. Het SP-model heeft een 2-takt motorblok en een mooi racedesign. Dankzij de hoge betrouwbaarheid van de verschillende onderdelen kunt u daar jaren gebruik van maken, zelfs als u ervan houdt om het gas af en toe even flink open te draaien.

De Gilera Runner scooter heeft een grote tank van 11 liter en rijdt op 13 inch wielen. Dat komt het comfort van de scooter ten goede, zonder dat dit aan de andere kant ten koste gaat van de snelheid of de uitstraling van het model. Sterker nog, Gilera is er met de Runner in geslaagd om veel beenruimte te creëren en zelfs een passagier comfortabel te laten zitten.

Gilera scooter kopen

Een Gilera scooter kopen, of leasen? We maken het u daarmee eenvoudig om de Runner te financieren op de manier die u wenst. Nu nog niet het volledige bedrag beschikbaar of dat liever nog even achter de hand houden om andere uitgaven te kunnen doen? Geen probleem, in dat geval bestaat er een mogelijkheid tot lease.

Bovendien kunt u desgewenst eerst een proefrit maken op de Gilera Runner, zodat u de scooter nog wat beter kunt leren kennen. En onze eigen monteurs hebben veel van de scooters in onderhoud, waardoor ze u daar zonder problemen meer over kunnen vertellen. Op die manier zijn we bij Scooterwinkel de specialist in Gilera Runner scooters, zowel voor de verkoop als op basis van lease.