VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Terug naar overzicht

Derbi

De Derbi scooter is een traditionele schakelbrommer en daarmee op zich al de moeite waard. Het is een merk met een rijke historie, vooral op het gebied van racing. We spreken eigenlijk niet van scooters, maar heel specifiek van schakelbrommers. Dankzij de uitstraling van de Derbi modellen zouden we het ook kunnen hebben over racemotors, al hebben ze met 50cc een beperkt vermogen.

Voldoende om vlot mee te kunnen meekomen in het verkeer, maar uiteraard niet vergelijkbaar met de echte motoren die er beschikbaar zijn. Van origine is Derbi afkomstig uit Spanje, al is het bedrijf overgenomen door Piaggio. Dat gebeurde in 2011, waardoor de fabriek inmiddels in Italië staat. Dat is met name de betrouwbaarheid van de Derbi scooters ten goede gekomen. Een Derbi scooter met 50cc ziet er nog altijd even snel uit, maar is nu bovendien een betrouwbare keuze.

De Derbi scooters uit Italië komen sinds de overname uit dezelfde fabriek als Vespa. Dat betekent het gebruik van uitstekende materialen, zodat u kunt rekenen op een degelijke scooter. Geen zorgen over de betrouwbaarheid of over de mogelijkheden. Er zijn op dit moment 2 schakelbrommers beschikbaar, in 4 verschillende modellen.


 1. Derbi Senda Sm Drd Xtreme
  Derbi Senda Sm Drd Xtreme
  € 3.497,-
 2. Derbi Senda Sm Drd Xtreme L7 Limited Edition
  Derbi Senda Sm Drd Xtreme L7 Limited Edition
  € 3.598,-
 3. Derbi Senda Sm Drd Racing
  Derbi Senda Sm Drd Racing
  € 3.798,-

Derbi scooter

De Derbi scooter is er als een Derbi GPR Racing. Daarnaast heeft u op basis van de Senda SM-serie van Derbi de keuze uit nog eens drie andere modellen. Het gaat dan om de Senda SM DRD Racing, de Senda SM X-Treme en de Senda SM X-Treme Limited Edition. Zoals u aan de namen van de modellen kunt zien gaat het nog altijd om snelheid, waardoor er wat dat betreft weinig veranderd is. Een Derbi scooter met 50cc is nog altijd behoorlijk rap, ondanks de overname van de fabriek in 2011.

Zoekt u een scooter die lijkt op een racemotor, zonder dat u daar het motorrijbewijs voor nodig heeft? Een Derbi scooter of schakelbrommer is dan een uitstekende keuze. We zijn uw specialist op dit gebied. Dat betekent dat we de scooters en brommers om mee te schakelen hebben staan en dat u daar bijvoorbeeld een proefrit op kunt komen maken. Op die manier krijgt u een goed beeld van de scooters en andere modellen die er beschikbaar zijn, om daar een keuze uit te maken.

Derbi scooter kopen

Bij Scooterwinkel kunt u de Derbi scooters en schakelbrommers kopen. Ze wel graag rijden, maar daar op dit moment het geld nog niet voor beschikbaar? Ook dat is geen probleem. We zorgen er op basis van lease voor dat u er wel meteen mee weg kunt rijden. U betaalt een scherp bedrag per maand, gewoon tijdens de periode dat u er al gebruik van maakt.

En technische vragen over de Derbi modellen? Onze monteurs onderhouden de scooters en schakelbrommers gewoon zelf, waardoor ze u er alles over kunnen vertellen. Maak een proefrit en stel uw vragen of bestel eenvoudig online: bij ons heeft u de touwtjes in handen.