VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Terug naar overzicht

Aprilia

Aprilia scooters zijn Italiaans van origine. Dat betekent een stoer en snel ontwerp. Dynamische lijnen in een scooter of snorscooter die zich prettig laat besturen. Mooie modellen met een race-uiterlijk en de stoere scooters waarmee u ook zo offroad zou kunnen rijden. Veel van de bromfietsen en scooters van Aprilia lijken sterk op motoren. De modellen zijn dan ook leverbaar met een 50cc, 125cc en 250cc-blok. In die twee laatste gevallen is er sprake van een motorscooter.

De Aprilia scooters worden in Italië gebouwd. Het gaat dan bijvoorbeeld om een Aprilia SR 50cc, die eigenlijk wordt gebouwd om minimaal 70 kilometer per uur mee te rijden. Dat is in Nederland prettig, vooral wanneer u gebruik wilt maken van een Aprilia snorscooter of een ander model dat maar 45km per uur mag. Die begrenzing in Nederland zorgt ervoor dat de scooter nooit op het toppen van z’n kunnen hoeft te presenteren. In plaats daarvan kan de gashendel niet helemaal open, waardoor u er niet het uiterste van vergt.

Uiteraard heeft u met de Aprilia scooters de keuze uit een aantal verschillende modellen. Zoals aangegeven gaat het onder andere om de Aprilia SR in 50cc of als snorscooter voor 25km per uur. Het is het meest populaire model, omdat deze voor de meest brede doelgroep goed geschikt is. Daarnaast heeft u de keuze uit de Aprilia RS die qua uiterlijk net een racemotor is. Of de Aprilia RX en de Aprilia SX, waarbij die laatste zo van de weg af lijkt te kunnen het ruige terrein in.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aprilia scooter

De Aprilia scooter wordt in Nederland veel verkocht in de 50cc-uitvoering. Uiteraard ligt er dan een ander motorblok in dan voor de 125cc- of de 250cc-versie van het model. Dat geldt niet voor een aantal van de andere onderdelen. De remmen, het frame en de vering zijn gewoon hetzelfde. Op die manier is de Aprilia scooter gemakkelijk sterker dan veel andere merken. Zelfs met een Aprilia snorscooter kunt u rekenen op het gebruik van hoogwaardige materialen.

Dat komt de levensduur van de scooters sterk ten goede, zodat u daar jaren met veel plezier gebruik van kunt maken. Het gaat bij de SR-serie zoals met de SR50-R, de SR50 Street en de SR50 Motard om een 2-takt motorblok, dat zich door de jaren heen uitstekend bewezen heeft.

Aprilia scooter kopen

Een Aprilia scooter kopen en daarvoor al een specifiek model op het oog of vooral enthousiast over het merk? We zijn uw specialist en kunnen u op basis van persoonlijk advies aangeven wat er mogelijk is. We luisteren naar uw wensen en zorgen er op basis daarvan voor dat de scooter goed bij u past.

We hebben eigen monteurs die de scooters in onderhoud hebben. DAarnaast heeft u de kans om een proefrit te maken op de Aprilia scooters. Bekijk de 50cc-modellen voor 45km per uur en de snorscooters van Aprilia voor 25km per uur.