VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Garantie

Klantenservice

Garantie

Scooterwinkel.nl is officieel gecertificeerd dealer van alle topmerken waaronder Vespa scooters, Piaggio scooters , Kymco scooters, Sym scooters, Peugeot Scooters , Derbi schakelbrommers , Tomos Bromfietsen , Gilera Scooters , Aprilia Scooters en Bye Bike bromfietsen.

Helaas krijgen wij nog veel te vaak klachten over 'nepdealers' die zich wel voordoen als dealer. Wij maken U erop attent dat het slim is om bij een officiële dealer een scooter aan te schaffen. Hieronder zetten wij voor U op een rijtje waarom het verstandig is om te kiezen voor een officiële dealer. U kunt namelijk alleen bij de officiële dealer gebruik maken van de garantie. Tevens bied een officiële nog veel meer voordelen zoals :

 1. Professioneel en vakbekwaam personeel die verplicht mee moeten doen met de nieuwste cursussen van de importeur zodat wij altijd op de hoogte blijven.
 2. Geavanceerde werkplaats, Als officieel dealer is het verplicht om de juiste tools,machines en software in huis te hebben. Dit komt U ten goede wanneer er bijvoorbeeld iets vervangen moet worden. Ook is het van belang hoe iets gedemonteerd en/of gemonteerd wordt denk hierbij aan het gebruik van een momentsleutel.
 3. We staan direct in verbinding met de fabriek, hierdoor kunnen wij de meeste snelle en adequate service verlenen.
 4. Alleen officiële dealers kunnen een scooter correct registreren en aanmelden voor garantie. Hiermee kunt U in heel Europa gebruik maken van deze garantie.
 5. Een dealer onderhouden scooter is meer geld waard en heeft een langere levensduur.

Hieronder vind u per merk garantie informatie:

 • Vespa: 2 jaar officiële fabrieksgarantie
 • Piaggio: 2 jaar officiële fabrieksgarantie
 • Kymco: 3 jaar officiële fabrieksgarantie
 • Sym: 3 jaar officiële fabrieksgarantie
 • Peugeot: 2 jaar officiële fabrieksgarantie
 • Tomos: 2 jaar officiële fabrieksgarantie
 • Bye Bike: 2 jaar officiële fabrieksgarantie
 • Gilera: 2 jaar officiële fabrieksgarantie
 • Aprilia: 2 jaar officiële fabrieksgarantie
 • Derbi: 2 jaar officiële fabrieksgarantie

Vragen of hulp nodig?

Wij zijn maandag t/m donderdag geopend van 8:00 tot 18:00, vrijdag van van 8:00 tot 21:00 en op zaterdag van 8:00 tot 17:00. Telefonisch bereikbaar op 085-0656178. U kunt uw vragen natuurlijk ook per mail stellen: info@scooterwinkel.nl. Wij proberen uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Onze openingstijden kunt u hier bekijken.