VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

De top 5 kwaliteit scooters van dit moment

De top 5 kwaliteit scooters van dit moment

Ben je toe aan een nieuwe scooter, maar weet je echt niet wat voor merk of model je wilt kopen? Er is ook zoveel aanbod waar je tussen kan kiezen dat wij snappen dat dit een erg lastige keuze is, het is immers geen kleine aankoop dat je doet. Daarom hebben wij de 5 beste scooters van dit moment op een rijtje gezet.

5. Gilera Runner Soul SP 50
De Gilera runner Black/White Soul SP 50 is een scooter op zich, de scooter heeft een agressieve en racy look waardoor het hem zo uniek maakt. Het is een sportieve scooter die vooral door jongeren wordt gereden. Deze Gilera Runner heeft twee briljante watergekoelde motoren, is een lichtgewicht (103 kg) en heeft een superieur remsysteem. Je kan ook wel zeggen dat het een concept van een scooter is met het hart van een motor. Deze Gilera Runner rijdt 1 op 20 en is beschikbaar vanaf €2.999.

4. Kymco Agility FR Klap 
De Kymco Agility FR met klapzadel is goed geschikt voor in de stad en staat ook tijdens lange afstanden z’n mannetje. De Kymco Agility FR met klapzadel is beschikbaar in twee uitvoeringen, zowel op basis van 25km als 45km. Deze scooter is dus uitermate geschikt om in de stad mee rond te rijden en is ook nog eens erg zuinig. Dit model is precies hetzelfde als zijn voorgangers maar is voorzien van een 4-takt motorblok. Deze scooters worden vaak gebruikt om praktijklessen te doen voor het scooter rijbewijs te halen. Dit omdat de scooter erg fijn rijdt. De Kymco Agility FR Klap is nieuw verkrijgbaar vanaf €1.700.

3. Sym Fiddle 3 
De Sym Fiddle 3 is al een tijdje op de markt en is erg gewild. De De Sym Fiddle 3 combineert mooie vintage elementen met moderne technologie van nu. Het design van deze scooter is geïnspireerd op de Italiaanse scooters van vroeger, maar de onderdelen zijn helemaal van deze tijd. De Sym Fiddle 3 is daarmee ook de eerste 50cc scooter met een Euro3 keuring: nog zuiniger en nog milieuvriendelijker dan de andere modellen. De Sym Fiddle 3 heeft het geavanceerde EVS en de elektronische aansturing van de carburateur zorgt voor een goede koude start met een laag brandstofverbruik. Ben je op zoek naar een mooie retroscooter? Dan is de Sym Fiddle 3 echt iets voor jou. De Sym Fiddle 3 is nieuw verkrijgbaar vanaf €2.198.

2. Piaggio Zip Mat 
De Piaggio Zip scooter blijft toch een groot favoriet, niet alleen in Nederland maar overal ter wereld wordt deze scooter veel verkocht. De scooter heeft een juiste prijs-kwaliteit verhouding en is daarom erg gewild. Aan de uitvoeringen van de Piaggio scooters wordt vergeleken met andere merken veel aandacht besteedt. Daarom staat de scooter ook bekend om zijn goede kwaliteit en erg mooie vormgeving. De matkleurige buitenkant zorgt voor een mooie gloed op de scooter, die hem er net even wat beter laat stralen.  Deze Piaggio Zip heeft een tankinhoud van 7 liter en is een 4-takt scooter. Het verbruik van de Piaggio Zip is 1 op 35. De Piaggio Zip mat is nieuw verkrijgbaar vanaf €1.649,50.

1. Vespa Sprint
En dan op nummer 1... Vespa natuurlijk. De Vespa Sprint is een inmiddels legendarisch model scooter geworden. De Vespa Sprint zit op een sportieve wijze in elkaar net als de Vespa Sprint Sport. Het is alleen al de naam die voor veel mensen herinneringen oproept aan de Vespini uit de jaren ’60 en ’70. Zij die deze modellen niet (meer) kennen raken overtuigd door het sportieve rijgedrag en de gemakkelijke besturing daarvan.  Wat veel mensen niet weten is dat ook Vespa onderdeel is van het Piaggio concern, evenals het Spaanse merk Derbi. De Vespa Sprint is ideaal als je vaak samen op de scooter zit omdat het een ruim zadel heeft in vergelijking met andere scooters. Dus ben je op zoek naar een mooie, sportieve en luxueuze scooter, dan is de Vespa Sprint echt wat voor jou. De Vespa Sprint is nieuw verkrijgbaar vanaf €3.425.