VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Alles over Vespa 2018 en exclusieve foto's uit Italië

Alles over Vespa 2018 en exclusieve foto's uit Italië

Een blog met informatie over de 2018 Vespa modellen, wat veranderd er en wat kunt u verwachten in het nieuwe jaar? Dit leest u allemaal in deze blog. Verder hebben we zelf een paar exclusieve foto's geschoten in het Vespa Museum in Italië. Veel leesplezier!

Officieel dealer Vespa

Scooterwinkel.nl is een gecertificeerd dealer van Vespa. Dit houdt in dat wij rechtstreeks van de fabrikant de scooters in mogen en in kunnen kopen. Het voordeel hiervan is dat de klant zeker weet dat hij of zij een kwaliteit scooter krijgt, omdat er geen enkele tussenpersoon in het inkoopproces is op de gecertificeerde dealer na. Hier gelden allerlei regels aan die andere niet gecertificeerde dealers niet opvolgen. Kortom, u heeft gegarandeerd kwaliteit en service bij de aankoop van een Vespa scooter bij een officiële dealer als Scooterwinkel.nl.

 

 

Vespa 2018

De Vespa scooters anno 2017 zijn de pareltjes onder alle scooters, ze hebben een fijn en strak design en rijden heerlijk. Dit mag dan ook wat kosten, Vespa scooters zijn over het algemeen aan de dure kant. In het komende jaar heeft Piaggio Group, waar Vespa onderdeel van is een aantal nieuwe dingen te bieden waar Vespa fans om staan te popelen. Er komen namelijk twee nieuwe modellen uit in 2018. Het betreft de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. Deze twee modellen worden uitgerust met een nieuwe motor die zal voldoen aan de nieuwe emissie 4 norm die op een januari 2018 van start gaat. Nu geldt de emissie 3 norm nog, deze normen worden aangesteld om in Nederland en in andere Europese landen alleen nog maar ‘’schone’’ scooters te laten rijden. Dit alles om milieuvervuiling steeds meer te voorkomen.

Vespa’s op Scooterwinkel.nl

Bij scooterwinkel.nl kunt u kiezen uit meerdere modellen Vespa scooters. Wij hebben de Vespa Sprint, Vespa Sprint special blue matte, Vespa Sprint sport, Vespa Primavera touring, Vespa Primavera Special jaren 70 editie en de Primavera in ons assortiment. De Vespa Blue Matte, Sprint Sport en de Jaren 70 Editie zijn alleen als snorscooter (25km/u) verkrijgbaar. En zoals eerder in deze blog is vermeld komen in 2018 de twee nieuwe modellen ook in ons assortiment.

Kosten leasen Vespa

Een nieuwe Vespa kopen is erg duur en niet iedereen kan zich dit veroorloven. Daarom kunt u ook bij Scooterwinkel.nl uw Vespa scooter leasen. Wij werken hiervoor samen met onze partner Scooterflex. Een Vespa leasen bij Scooterwinkel.nl kan al vanaf €68,50 per maand. 

Bezoek aan Vespa museum Italië

Officiële dealers van Vespa zijn pas uitgenodigd om te komen kijken in de fabriek van Vespa en in het Museum van Vespa in Italië. Dit was een erg leuke ervaring en tijdens deze ervaring hebben wij een aantal interessante foto’s gemaakt. Hieronder een aantal foto’s van het bezoek aan het Vespa museum in Pontedera.