VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Bezorgen

Klantenservice

Bezorgen in heel Nederland

Na ontvangst van uw bestelling maken wij uw scooter klaar voor gebruik. Wij kunnen uw scooter in heel Nederland aan huis afleveren voor het scherpe bezorgtarief van € 49,99. Indien u uw scooter op een ander bezorgadres wilt laten bezorgen dan is dat ook mogelijk. U dit eenvoudig aangeven bij het plaatsen van uw bestelling.

Scooter afhalen bij Scooterwinkel.nl

Indien u ervoor kiest om uw scooter af te halen, dan is dat ook mogelijk. U bent van harte welkom in onze showroom. Ook als u ervoor kiest om uw scooter af te halen laten wij u per e-mail weten wanneer uw scooter klaar is. Bij de oplevering van uw scooter zetten wij de scooter op uw naam. Het op naam zetten van uw scooter is alleen mogelijk indien u in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Bij de oplevering van uw scooter ontvangt u een professionele instructie van een medewerker. Hij neemt alle tijd om alle functionaliteiten van uw scooter te behandelen.

Vragen of hulp nodig?

Wij zijn maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 085-0656178. U kunt uw vragen natuurlijk ook per mail stellen: info@scooterwinkel.nl.nl. Wij proberen uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Onze openingstijden kunt u hier bekijken.