VinkjeVerzending in heel Nederland

VinkjeOfficieel dealer van alle A-merken

VinkjeVandaag besteld = morgen rijden

VinkjeDirect rijden & achteraf betalen

Terug naar overzicht

Accessoires

Scooter accessoires kopen 

Wilt u scooter accessoires kopen? Dan bent u bij Scooterwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod scooter accessoires in ons assortiment. Van Windschermen tot koffers en beenkleden, wij hebben het allemaal. Bekijk het totale aanbod scooter accessoires hieronder. 

Scooter windschermen

Wij hebben verschillende scooter windschermen in het assortiment. Ieder merk heeft zo zijn eigen model windscherm, dit is het originele windscherm van het merk zelf. Er bestaan ook imitatiewindschermen die niet van het merk zelf zijn maar van een producent elders. Voor wie kiest voor een goed kwaliteit windscherm bevelen wij aan om te kiezen voor de originele windscherm van het merk. Als je een goedkoper windscherm wil die kwalitatief wat minder is, bevelen wij een imitatiewindscherm aan. Windschermen bieden wij in verschillende maten aan zoals laag, medium en hoog. De windschermen zijn ook beschikbaar in normaal (doorzichtig) en smoke (iets donkerder).

Scooter helmen 

Wij verkopen scooter helmen vanaf € 80,- van de merken Nau en Beon. Er is een groot verschil tussen de soorten helmen die wij verkopen. Zo heb je jethelmen, systeemhelmen, integraalhelmen en helmen voor kinderen. Een integraal helm is een helm die het minste geluid doorlaat en helemaal dicht kan. Een jethelm is een helm zonder kinstuk. In plaats van dit kinstuk zit er een koordje waarmee je je helm vast kan klikken. Een systeemhelm is een helm waarbij het kinstuk kan worden open geklapt zodat je de helm niet perse af hoeft te doen. Een systeemhelm is een van de veiligste helmen die er zijn. 

Pagina
Pagina